Een blauwe keuken, graag met greeploze laden.

Keukens... laden? Waar heeft hij het over hoor ik u denken. Ik vergelijk internetsites graag met een eigen woning. Eindelijk is het zover, je gaat je eerste huis of appartement kopen. Je weet wat je wilt, vooral een blauwe keuken met greeploze laden, dan is je woning al helemaal top. Echter na een paar jaar heb je nieuwe wensen en vooral meer eissen.

Een internetsite is niet anders en dat mag ook. Niet iedereen heeft een site nodig met compleet CMS, backoffice koppelingen naar uw magazijn, WEB 3.0 ready... enz. enz. Natuurlijk, alles is mogelijk, "the sky is the limit", maar laat uw budget dat toe. Net als dat huis, ook daar is alles mogelijk, maar heeft u als starter die 5 slaapkamers nu echt nodig?
Door goed overleg en een uitgewerkt funtioneel ontwerp komen uw behoeftes aan het licht en adviseer ik u wat de mogelijke oplossingen/toepassingen zijn.

Hiernaast een presentatie ven enkele internetsites door macman ontworpen en gerealiseerd. Door op de afbeelding te klikken linkt u door naar de bewuste internetsite. Gebruik de navigatie om te pauzeren of vooruit en/of terug te bladeren.

Ze zeggen trouwens dat je derde eigen huis aan alles wensen en eissen voldoet, dus of het nu uw eerste, tweede of derde internetsite betreft, ik sta voor u klaar.

kwartel 12 | 5508pz veldhoven | m 06 22483358 | info@macman.nl