Grafische vormgeving

Hiernaast ziet u een uitgebreidde presentatie van diverse grafische producties. Van folders, leaflets tot boek-, cd-covers en huisstijlen. Gebruik de navigatie onder de presentatie om een beeld stop te zetten of terug/vooruit te gaan. Bij webdesign linken de beelden naar de betreffende internetsites.

Vormgeving houdt niet op bij een mooi ontwerp. Ook een gedegen lithografische kennis is onontbeerlijk, om een drukker niet in problemen te brengen. Je kan het zo gek maken als je wilt op grafisch gebied, 7 drukkleuren, matvernis en glansfolie eroverheen, alles kan. Functioneel ontwerpen is echter ook belangrijk, streef je doel niet voorbij.

Een ander belangrijk punt waar vaak aan voorbij wordt gegaan zijn toekomstige producties. Er wordt veel tijd en aandacht aan een nieuw ontwerp besteed, maar wat vloeit hier uit voort? Zijn vervolgopdrachten ook te realiseren, of blijkt dat het staand ontwerp, liggend eigenlijk niet kan worden toegepast. Of is het logo op een visitekaartje te klein om goed te drukken. Nog vervelender wordt het als blijkt, dat op een beeldscherm/internet, uw logo al helemaal niet overkomt.

U merkt dat bij een goed ontwerp meer komt kijken dan het maken van een mooi beeld. Een reden te meer om te vertrouwen op de jarenlange expertise van macman grafische vormgeving en webdesign.

kwartel 12 | 5508pz veldhoven | m 06 22483358 | info@macman.nl