Overige diensten

Om tot een goed eindprodukt te komen werk ik samen met diverse toeleveranciers. Voor uw drukwerk, drukkerijen zowel in binnen- als buitenland. Voor fotografie kan ik vertrouwen op een van Brabants meest getalenteerde fotografen. Of uw internetsite behoefte heeft aan een ASP 3.0 structuur of PHP, diverse freelance programmeurs staan gereed. Voor hosting zijn er 1000 en 1 mogelijkheden, hierover adviseer ik u graag.

Potentiële klanten moeten uw internetsite vinden, search engine optimalisatie is daarom een zeer belangrijk onderdeel van mijn ontwerpen. Ook kan search engine advertising voor u wellicht de manier zijn om boven de massa uit te stijgen. Een advertentie in een wijk/gemeente krant kost snel € 250,-. Na 2 dagen ligt de gehele editie bij het oud papier, terwijl u voor € 50,- al een maand prominent zichtbaar bent op bv. Google of Yahoo.

Uw teksten zijn bij macman in goede handen, door uw tekstschrijvers aangeleverd en klaar voor gebruik, of door u "ruw" aangeleverd, door mij te redigeren tot een compact, pakkend geheel. Indien vertalingen nodig zijn werk ik samen met Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaanse native speakers.

kwartel 12 | 5508pz veldhoven | m 06 22483358 | info@macman.nl